CHP MİLLETVEKİLİ İSA MESİH ŞAHİN VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi listesinden seçime giren Gelecek Partili İsa Mesih Şahin Sultanbeyli'de vatandaşla bir araya geldi.

CHP Milletvekili İsa Mesih Şahin Vatandaşla Bir Araya Geldi

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Millet İttifakı çatısı altında Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden seçime giren Gelecek Partili İsa Mesih Şahin'in mazbatasını alır almaz ilk programı Sultanbeyli'de gerçekleşti.

Sultanbeyli Gönüllüleri Derneği Yönetimi tarafından düzenlenen programa 28. Dönem Milletvekili İsa Mesih Şahin, Gelecek Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Erol Demir ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Özgür Erdem ve yönetimi, İSKİ Sultanbeyli Şube Müdürü Gülşah Efiloğlu, İYİ Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Bülent Aslan, Sultanbeyli Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Yakup Turanoğlu ve Yönetimi ile Abdurrahman Gazi ve Hasanpaşa Mahallesi sakinleri katıldı.

Mahallede uzun yıllardır sorun haline gelen ve "Karanlık Dere" olarak adlandırılan bölgenin gündeme alındığı programda vatandaşların talep ve şikayetlerini değerlendiren siyasetçi ve görevliler "Karanlık Dere" için yapılan çalışmaları dile getirdiler.

YAŞAM

BELEDİYELER