ADALET ESKİ BAKANI SADULLAH ERGİN'E MEMLEKETİ HATAY'DAN ELEŞTİRİ

Eski Adalet Bakanı ve Deva Partisi Ankara Milletvekili Sadullah Ergin, doğup büyüdüğü Hatay ile ilgili son dönemde sessiz kalmakla eleştiriliyor. Uzun yıllar süren siyasi kariyerinde Hatay milletvekili ve Adalet Bakanı olarak görev yapmış olan Ergin, son olarak CHP listelerinden Ankara milletvekili seçilmişti. Ancak, memleketi Hatay'ın sorunlarına ilişkin herhangi bir görüş veya açıklama yapmaması, Hatay halkı tarafından eleştiri konusu haline geldi.

ADALET ESKİ BAKANI SADULLAH ERGİN'E MEMLEKETİ HATAY'DAN ELEŞTİRİ

Hataylı siyasetçi Sadullah Ergin, uzun yıllar süren siyasi kariyerinde Hatay milletvekili ve Adalet Bakanı olarak görev yapmış, son olarak da CHP listelerinden Ankara milletvekili seçilmişti. Ancak son dönemde, doğup büyüdüğü Hatay ile ilgili herhangi bir görüş veya açıklama yapmamakla eleştiriliyor.

Devletin kurumlarını temsil eden bir siyasetçi olarak uzun yıllar Hatay'ı temsil etmiş olan Sadullah Ergin, son aylarda Hatay ile ilgili hiçbir konuda gündeme gelmedi. Kendisinin sosyal medya hesaplarında bile Hatay'a dair hiçbir paylaşım ya da görüş bulunmuyor.

Ergin'in sosyal medya hesabı, son olarak Şubat ayında yaşanan depremle ilgili televizyon programlarına dair bilgilere ev sahipliği yapıyor. Ancak Şubat ayından bu yana, Ergin'in Hatay ile ilgili hiçbir konuda açıklama yapmamış olması dikkat çekiyor.

Hatay'da yaşanan sorunlar, gelişmeler ve siyasi konular hakkında sessiz kalan Sadullah Ergin'in, doğup büyüdüğü memleketi ile ilgili nasıl bir ilişki içinde olduğu ve Hatay'a ne gibi katkılar sağladığı tartışma konusu haline gelmiş durumda.

HATAY (UHA) - FERAH NUR

YAŞAM

BELEDİYELER