MİLLETVEKİLİ ADAYI FEYZİ EKİNCİ'YE SEÇMENDEN SEVGİ SELİ

Genç Parti Muş Milletvekili Adayı Feyzi Ekinci vatandaşla bir araya geldi

Milletvekili Adayı Feyzi Ekinci'ye Seçmenden Sevgi Seli

Muş'ta yürüttüğü çalışmalarla akıllarda yer edinen ve aynı zamanda Genç Parti'den Muş Milletvekili Adayı olan Feyzi ekinci vatandaşla buluştu. Yoğun ilgi ve destek gören Ekinci, il başkanlığında seçmenlerine seslenerek vaatlerini anlattı. Muş'taki tek bir vatandaşı bile ötekileştirmeyeceğini söyleyen Ekinci, "İlimizde 400 bini aşkın vatandaşımızla bir ve beraberiz. Ayrıştırma, ötekileştirme yok. Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacak ve bu istikamette yürüyeceğiz" dedi. Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda 18 yaşını dolduran gençlere de 10 bin Euro'luk destek verileceğini açıklayan Ekinci şöyle konuştu:

"YAPILAMAZ DENİLENİ YAPACAĞIM, İMKANSIZ DENİLEN İŞLERİ ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIM"

"Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hep birlikte  Muş'umuza, ülkemize ve milletimize hizmet edeceğim. Sizlerin de teveccühü ile milletvekili olursam birçok proje ve hizmete imza atacağım. İlimiz için yapılamaz denilen birçok şeyi yapacağım ve  imkansız denilen işleri çözüme kavuşturacağım. Şehrimizi her alanda geliştirilmesi için esnaflarımıza destek olacağım. Bu istikrar ile daha çok işlere imza atarak, ülkemizi yarınlara daha güçlü bir şekilde sizlerle hazırlayacağız.

"VATANDAŞIMIZIN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM"

Sağlıktan eğitime, eğitimden ekonomiye kadar bir çok alanda projelerimiz hazır. Muhtarlarımızın ile sürekli iş birliğinde olup ilimizin özellikle de en ucra köşelerinde ki köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Sahipsiz sokak hayvanları için en uygun yaşam merkezleri oluşturarak, hiçbir evladımızın ve vatandaşımızın başıboş köpek saldırılarına uğramalarına izin vermeyeceğiz. İhtiyaç sahibi her haneye destek olacağız. Tarım hem de  hayvancılık sektörlerinin geliştirilmesi için gerekli teşvikler sağlayarak çiftçi ve besicimizin ekonomik olarak kalkınmasını sağlayacağız. Muş'la ilgili her bir sorunla ilgili vatandaşımızın mecliste temsilcisi olacağım."

Daha sonra esnafları ziyaret eden Ekinci, seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdiğini belirterek, "Seçim çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Umarım milletimiz en doğru kararı verecek. Sorunlara çözümlerle yaklaştık. Herkes için hayırlısı olsun. Herkesle beraber soframızı büyüterek neler yapacağımızı ifade etmeye çalıştık." diye konuştu

YAŞAM

BELEDİYELER