HAKKARİ'DE TKDK İRTİBAT OFİSİ AÇILACAK

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) Hakkari İrtibat Ofisi'nin açılması için çalışma başlatıldı. TKDK ofisi HATSO binasında hizmet Hakkari'de TKDK irtibat ofisi açılacak!

Hakkari'de TKDK irtibat ofisi açılacak

Kırsal kalkınma yatırımlarının artması için hayata geçirilen IPARD III destek programına Hakkari ili de dahil edildi. 

IPARD Programı’nın coğrafi alanının genişletiletilmesi ve mevcutta destekleme kapsamındaki 42 ilin 81 ile çıkarılması için başlatılan çalışmalar devam ederken, Hakkari'ye yeni yatırımların kapısını aralayacak TKDK Hakkari İrtibat Ofisi Ticaret ve Sanayi Odası 4. Katında hizmet verecek.

Tarım ve Kırsal kalkınmayı Destekleme Kurumu Van İl Koordinatörü Dr. İbraihm Başak, TKDK Van Birim Amiri Ömer Gezginç ile birlkte kente gelerek Hakkari Valisi Ali Çelik, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ve Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Valiliğin sosyal medya hesabında görüşmeye ilişkin yapılan paylaşımda, "Avrupa Birliği tarafından ülkelere destek olmak amacıyla oluşturulan kırsal kalkınma bileşeni IPARD 3 kapsamında yapılan desteklerden Hakkari ilinin yatırım kapsamına alınarak destek almak isteyen vatandaşlarımızın tarımsal anlamda faydalanabilecekleri hususlar masaya yatırılarak vatandaşlarımıza hayırlar getirmesi temennilerinde bulunuldu" ifadeleri kullanıldı. 

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fikret Keskin ise Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Van İl Koordinatörü İbrahim Başak'ın HATSO'yu ziyaret ettiğini duyurdu. 

Ziyaretinden ötürü Başak'a teşekkür eden Keskin, TKDK genel proje destekleri ile ilgili istişarede bulunduklarını sözlerine ekledi.

HAKKARİ (UHA) - ZEKİ DARA

YAŞAM

BELEDİYELER